nieuws

Patisserie Tout opent winkel op grotere locatie

De winkel 357

Patisserie Tout opent winkel op grotere locatie
Patisserie Tout

Kim Zuidema en Job van Berkel hebben 9 april de deuren geopend van hun nieuwe patisserie en winkel aan de Maasstraat in Amsterdam.

De nieuwe winkel bevindt zich slechts op een steenworp afstand van de oude locatie. Negen jaar geleden startten Zuidema en Van Berkel Patisserie Tout aan de Maasstraat 105 te Amsterdam. Door de toenemende vraag was de bedrijfsruimte aan de Maasstraat 105 te klein geworden en bood ook geen verdere groei mogelijkheden meer. Hiermee was het plan om de patisserie en winkel te verhuizen naar Maasstraat 77 geboren.

De nieuwe bedrijfsruimte heeft twee keer zoveel ruimte en biedt meer mogelijkheden voor de toekomst. Na het ontwerp en een goede voorbereiding is het bedrijfspand grondig verbouwd. De bouwwerkzaamheden zijn medio februari gestart en na negen weken kijken Zuidema en Van Berkel trots naar het resultaat.

Het ontwerp van de winkelinrichting is door een interieur-designer gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een winkel met een moderne, ambachtelijke en eigentijdse uitstraling die past bij de producten en huisstijl van Patisserie Tout.

De scheidingswand tussen de winkel en de productieruimten is voorzien van een robuust stalen rek met grote raampartijen. De klanten hebben hierdoor vanuit de winkel ruim zicht op de patisserie en chocolaterie. Het ontwerp van de patisserie en de bouwbegeleiding is door Geerlof Haaring van Haaring Bakkerijadvies & Taxaties verzorgd. ‘Wij hebben geen verstand van bouwen en hadden dit zelf niet gekund, daarnaast heeft het ons ook veel stress bespaard’, aldus de eigenaren van Patisserie Tout. ‘De nieuwe patisserie en winkel bieden ons weer voldoende nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel