nieuws

Beko Verpakkingen introduceert Clipps-dispenserbox

De winkel

Beko Verpakkingen introduceert Clipps-dispenserbox
Beko Verpakkingen

Beko Verpakkingen introduceert de Clipps dispenserbox, ‘slimme sluitingen verpakt in een handige box’ die een einde maken aan lastig te openen, niet hersluitbare tape.

‘Een veel gehoorde klacht onder consumenten betreft lastig te openen tape, die niet hersluitbaar is’, stelt Beko Verpakkingen. ‘Clipps zijn consumentvriendelijk en met Clipps sluit en opent de klant eenvoudig broodzakken. Met de Clipps-dispenserbox heeft de ambachtelijke bakker Clipps altijd binnen handbereik. Bovendien zijn Clipps verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij de huisstijl.’

Gratis testen

De accountmanagers van Beko Verpakkingen laten ambachtelijke bakkers de Clipps in dispenserbox gratis testen om hen en hun klanten te overtuigen. Daarnaast ontvangen bakkers tot 1 september 2016 15 procent korting op één omdoos met tien dispenserboxen Clipps G44 Crème (TAN). Iedere dispenserbox bevat 3000 Clipps. Meer informatie over gratis Clipps in dispenserbox en de kortingsactie kan worden opgevraagd bij de accountmanager of via de website Beko-verpakkingen.nl.

Reageer op dit artikel