nieuws

Beko Verpakkingen komt met Jammiebox voor speciale momenten

De winkel

Beko Verpakkingen komt met Jammiebox voor speciale momenten
Beko Verpakkingen

Beko Verpakkingen heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment verpakkingen: de Jammiebox. ‘Een inspirerend product, dat de (banket)bakkerij net even meer bijzonder maakt’, stelt de fabrikant.

‘Geef uw klanten hun speciale moment met hun eigen Jammiebox’, prijst Beko Verpakkingen de kleurrijke box aan. ‘De Jammiebox is een cadeautje voor ieder moment. Te beginnen met Valentijnsdag, voor ambachtelijke (banket)bakkers het eerste moment na de jaarwisseling om op in te haken.’

Lekkernijen

Met Valentijnsdag kan de cadeaubox worden gevuld met bijvoorbeeld hartige of zoete (hartvormige) lekkernijen, met de prachtige etagère of de ‘I Like You’- of ‘I Love You’-chocoladerependoosjes. ‘Of wat denkt u van een speciale ontbijtbox met Moederdag?’ vult Beko Verpakkingen aan.

Eindeloos

De mogelijkheden van de Jammiebox zijn volgens Beko Verpakkingen ‘eindeloos’: ‘Geef klanten de keus zelf de inhoud te kiezen of bied de box gevuld aan. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen in onze Voorjaarsfolder 2016.’

Reageer op dit artikel