nieuws

NBOV: Bijeenkomst over financieringsvormen in de bakkerij

De winkel

De NBOV organiseert op maandag 14 september een bijeenkomst over nieuwe financieringsvormen in de bakkerij voor startende en pas gestarte ondernemers. Gastheer tijdens de bijeenkomst is Albert de Jong van Bakker Albert in Zeist, die begin dit jaar zijn winkel kon verbouwen door zijn klanten te laten investeren in zijn bedrijf.

NBOV: Bijeenkomst over financieringsvormen in de bakkerij
Afbeelding: NBOV

Met een goed bedrijfsplan of een innovatief idee de bank binnen stappen en met een zak geld weer huiswaarts keren, is helaas verleden tijd. Welke mogelijkheden zijn er dan nog om de ideeën te realiseren bij gebrek aan eigen middelen? Gelukkig bestaan er nog opties op het gebied van financiering buiten de gebaande paden.

Om startende en/of pas gestarte bakkerondernemers kennis te laten maken met deze mogelijkheden, organiseert de NBOV de bijeenkomst ‘Nieuwe financieringsvormen in de bakkerijsector’ op maandag 14 september. De bijeenkomst duurt van 13.00 uur tot 16.30 uur en vindt plaats bij banketbakkerij Sweet Things in Zeist.

Crowdfunding

Ondernemer Albert de Jong van Bakker Albert treedt op als gastheer tijdens deze bijeenkomst. Hij financierde de verbouwing van zijn winkel (à € 110.000) door middel van crowdfunding onder zijn klanten. Naast De Jong geeft zijn accountant, Henk van Driel (Van Driel & Partners accountants en adviseurs), uitleg over zijn bijdrage aan deze succesvolle campagne.

Marije Lutgendorff van Crowd Lokaal vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden over de mogelijkheden van crowdfunding in de bakkerijbranche. Ook toont ze de 10 stappen die een ondernemer moet zetten om succesvol te kunnen zijn met crowdfunding.

Meer informatie over de bijeenkomst is te vinden op www.nbov.nl/starters. U kunt zich aanmelden via het antwoordformulier op diezelfde website.

Reageer op dit artikel