nieuws

Brood van Bakkerij Hoekstra in schappen Plus Bedum

De winkel

Brood van Bakkerij Hoekstra in schappen Plus Bedum
De Top 4 van specialiteiten van Bakkerij Hoekstra is voortaan ook te koop bij Plus Juch. Foto: Bakkerij Hoekstra

Bakkerij Hoekstra en Plus Juch in Bedum zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Vier soorten brood van Hoekstra zijn voortaan ook te vinden in de schappen van de supermarkt.

Plus Juch had volgens de website van de Noorderkrant de behoefte het broodassortiment van de industrie uit te breiden met ambachtelijke specialiteiten. Wouter Jacobs van Bakkerij Hoekstra bood de supermarkt de oplossing: de Top 4 van Hoekstra is nu ook verkrijgbaar bij Plus.

Specialiteiten

In de schappen van de supermarkt liggen voortaan Hoekstra’s suikerbroden, ouderwetse krentenbroden, ambachtelijk gemaakt roggebrood en Toscaans brood. Klanten van Plus Juch kunnen de specialiteiten vrijdag en zaterdag proeven.

Reageer op dit artikel