nieuws

Van der Grijn opent nieuwe winkel in Nieuw-Lekkerland

De winkel

Van der Grijn opent nieuwe winkel in Nieuw-Lekkerland
Bakkerij Van der Grijn

Bakkerij Van der Grijn heeft dinsdag 21 april een nieuwe winkel geopend in Nieuw-Lekkerland. De bakkerij behoort tot de eerste ondernemingen die in verband met de renovatie van Winkelcentrum Kleyburgplein verhuizen van een oud naar een nieuw pand.

Van alle winkeliers die de overstap naar een nieuw onderkomen maken, blijft Van der Grijn het dichtst bij de oude locatie. Van der Grijn heeft wel van de gelegenheid gebruikgemaakt de winkel te veranderen. ‘Toen we ons tien jaar geleden vestigden op het Kleyburgplein, zeiden ze dat het winkelcentrum het jaar erop plat zou gaan. Dat heeft dus wel iets langer geduurd, waardoor we nooit veel geïnvesteerd hebben in ons oude pand. Nu hebben we de nieuwe winkel helemaal kunnen aanpassen aan onze wensen en ideeën’, laat Arto van der Grijn optekenen door Het Kontakt, Editie Alblasserwaard.

Rust en tijd

De Nieuw-Lekkerlandse bakker heeft gekozen voor een sfeervolle inrichting, brede paden en een looproute in plaats van een wachtruimte. ‘Onze insteek bij de inrichting was als volgt: als je haast hebt, dan kun je snel weer naar buiten. Maar als je rond wil kijken en wil winkelen, is daarvoor voldoende gelegenheid. We gunnen onze klanten rust en tijd’, aldus de Nieuw-Lekkerlandse bakker.

Desembroden

Van der Grijn beschikt in het nieuwe pand over een nieuwe oven, voorzien is van een stenen vloer. De Nieuw-Lekkerlandse ondernemer kan daardoor nog veel meer broden zelf afbakken, waaronder de desembroden waarom Van der Grijn bekend staat. Ter gelegenheid van de (her)opening ontvangt ieder huishouden in Nieuw-Lekkerland een bon voor een gratis brood. Van der Grijn komt daarna met nog meer acties en aanbiedingen.

Reageer op dit artikel