blog

Hoera: wij zijn jarig!

De winkel

Hoera: wij zijn jarig!
Yvonne van Gils

Deze maand (juni) bestaan wij 20 jaar! Dat is al een hele prestatie tegenwoordig (ons huwelijk inbegrepen) en daarom wilden we dit samen met onze klanten vieren.

Samen met onze adviseur hebben we een superleuke krant samengesteld met acties, prijsvragen, kleurplaten en een heuse Nacht van de Bakker (moet nog plaatsvinden).

Ook hebben we een interview met een van onze vele vaste klanten die vanaf dag één wekelijks binnenloopt. En natuurlijk komt ook ons personeel aan het woord. De reacties op dit alles zijn overweldigend! Mensen nemen echt de tijd om de artikelen te lezen en de prijsvraag in te vullen (!). Ook de aanbiedingen lopen prima. Dat stemt ons erg tevreden, aangezien het heel veel tijd heeft gekost om het voor elkaar te krijgen.

Ik moet zeggen: we hadden dit ook wel even nodig, deze positieve boost aan reacties en felicitaties. Al een tijdje zitten mijn man en ik in een ‘bedrijfs midlife crisis’, ofwel: wat willen we nog doen de komende 15-20 jaren van ons werkzame leven?! We zijn beiden jong begonnen met de bakkerij en jarenlang was ons leven geheel gevuld met werk en gezin. Al die tijd bepaalde ons werk de richting van ons leven.

Nu na 20 jaar zijn we ons bewust dat we zelf keuzes moeten maken en ons leven kunnen sturen zonder dat ons werk er onder lijdt. Een terugblik geeft ons een nieuwe kijk op de toekomst, en de aandacht voor ons jubileum geeft ons energie voor de komende 20 jaar!

 

Reageer op dit artikel