nieuws

Honderdjarige Bakkerij Visser benoemd tot Hofleverancier

De bakkerij

Het honderdjarige familiebedrijf Bakkerij Visser mag zich voortaan Hofleverancier noemen, zo meldt het Leidsch Dagblad.

Honderdjarige Bakkerij Visser benoemd tot Hofleverancier

Commissaris van de Koning Jaap Smit was zaterdagmiddag speciaal naar Alphen aan den Rijn afgereisd om directeur Eimert Visser de oorkonde te overhandigen. De Alphense televisietoren kleurde afgelopen weekend geel, als eerbetoon aan de jubilaris.

Wat in 1919 begon met 1.260 broden per week, is in 100 jaar uitgegroeid naar 265.000 broden per week. Bakkerij Visser groeide in honderd jaar uit van een bakker aan huis naar een bedrijf dat brood bakt voor onder andere 95 Jumbo supermarkten. Inmiddels wordt de bakkerij geleid door de vierde generatie Visser en is de vijfde generatie er ook al werkzaam.

De gezellige receptie stond zaterdag in het teken van ‘de jeugd heeft de toekomst’. Daarom waren er voor kinderen allerlei activiteiten. Ook werd een wedstrijd onder alle basisscholen in Alphen aan den Rijn georganiseerd, waarbij scholieren het lekkerste verjaardagsbroodje mochten bedenken. Tijdens de receptie was tevens een tijdlijnoverzicht van honderd jaar ‘Bakkerij Visser’ te zien, die in tien stappen de ontwikkeling van het bedrijf fraai weergaf.

Reageer op dit artikel