nieuws

Grondstoffenleveranciers starten voorverkoop van Oogstbrood

De bakkerij

Grondstoffenleveranciers starten voorverkoop van Oogstbrood
Foto: Meneba

Beko Groothandel, Dossche Mills en Meneba vinden dat de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Daarom maken zij van de nieuwe oogst in september een feest bij de ambachtelijke bakker. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld.

Oogstbrood is dit jaar een smaakvol meergranenbrood op basis tarwe, haver en rogge, dat is aangevuld met zaden en pitten als zonnebloempitten, lijnzaad, geroosterde sojastukjes, sesamzaad en gierst. Daarnaast bevat dit meergranenbrood geplette tarwe en havervlokken. ‘Kortom: een bijzondere samenstelling’, stellen Beko Groothandel, Dossche Mills en Meneba.

Promotiepakket

Om Oogstbrood samen met hun klanten te vieren, is voor bakkers een opvallend promotiepakket ontwikkeld. Dit jaar bestaat het uit een stoepbordposter met het formaat 70 bij 100 centimeter. Is hun stoepbord kleiner, dan kunnen bakkers via de snijlijnen op de achterzijde de poster kleiner maken.

Speciaal voor in de winkel zijn drie plafondhangers ontwikkeld,die op elke gewenste plaats in de winkel kunnen worden gehangen, van boven de toonbank tot in de etalage, onder elkaar of naast elkaar. Nieuw dit jaar zijn, naast de plafondhangers, ook de stempelkaarten. ‘Stempel bij elke aankoop van Oogstbrood een vakje weg en verloot onder de ingeleverde stempelkaarten een aantal leuke Oogstbroodpakketten, al dan niet aangevuld met uw specialiteiten’, adviseren de grondstoffenleveranciers.

Na inschrijving ontvangen bakkers in week 34 ook digitale afbeeldingen voor op hun website of socialmediakanalen.

Meer recepten

In de receptenfolder staan, naast het recept bus- vloerbrood, twee andere smaakvolle recepten. ‘Leuk om de klant mee te verrassen’, aldus Beko Groothandel, Dossche Mills en Meneba.

Voor meer informatie en promotionele ondersteuning in de winkel kunnen bakkers contact opnemen met hun accountmanager van de grondstoffenleveranciers.

Foto's

Reageer op dit artikel