nieuws

Volkorenbrood Actipan exclusief verkrijgbaar bij Royal Steensma

De bakkerij

Volkorenbrood Actipan exclusief verkrijgbaar bij Royal Steensma
Royal Steensma

‘Uw brood, uw energie!’ Dat is de slogan van het volkorenbrood van backaldrin, dat in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Royal Steensma.

Actipan is volledig gericht op de voedingsbehoeften van actieve mensen. Het is een bron van koolhydraten en energie, met een hoog gehalte aan vezels en eiwitten. Het brood is ontwikkeld met het doel te voldoen aan de voedingsbehoeften van atleten en actieve mensen. Waarbij aanbevelingen zijn gekomen vanuit de Duitse Olympische sportfederatie.

Grondstoffen

Het volkorenbrood van backaldrin bevat een uitgelezen selectie grondstoffen:

  • Tarwekiemen leveren een hoog aandeel aan meervoudig onverzadigde vetzuren;
  • Kwaliteitsgranen en kiemgroenten, zoals maïs, gierst, rode klaver, alfalfa en linzen, vormen een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen;
  • Amarant levert eiwitten van hoge kwaliteit met essentiële aminozuren;
  • Geselecteerde zaden bevatten waardevolle oliën en verbeteren de smaak.

Gezonde maaltijden

‘Het brood past goed in gezonde maaltijden en is ook te gebruiken in zoete combinaties. Het past perfect bij elke maaltijd, zelfs als tussendoortje’, aldus Royal Steensma. ‘De smaak is vol en goed uitgebalanceerd en het brood blijft lang vers en is gemakkelijk te snijden.’

Promotiepakket

Speciaal voor de naderende Olympische Zomerspelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro introduceert Royal Steensma Actipan in combinatie met een uniek promotiepakket voor klanten. Royal Steensma: ‘Bij afname van 5 colli brood(gerelateerde) artikelen, waarvan 2 colli Actipan, ontvangen bakkers gratis 25 beach ball-sets. Daarnaast ontvangen zij posters voor in en om de winkel, is er een speciale flyer ontworpen voor klanten en ontvangen bakkers 250 banderols voor om de broodjes.’

Voor meer informatie over Actipan of andere backaldrin-producten kan contact worden opgenomen met de vertegenwoordiger van Royal Steensma.

Reageer op dit artikel