nieuws

Bakkerij Support geeft gratis tips voor succesvolle oliebollenverkoop

De bakkerij

Om bakkers te stimuleren tijdig te beginnen met de voorbereidingen voor een succesvolle oliebollenverkoop en de marketing rondom deze verkoop te verbeteren, biedt Joep Gommans van Bakkerij Support – Marketing en Meer een flyer met tips.

Bakkerij Support geeft gratis tips voor succesvolle oliebollenverkoop
Afbeelding: Bakkerij Support

Joep Gommans heeft zelf rijke ervaring met het succesvol verkopen van oliebollen. In 2013 zette hij samen met broer Bas Gommans en collega Marc Fleuren succesvol het concept ‘De Echte Oliebol’ in de markt in Noord- en Midden-Limburg. In 2014 won De Echte Oliebol de landelijke oliebollenwedstrijd van het Echte Bakkersgilde. Middels een flyer op de website Bakkerijsupport.nl helpt hij collega’s op weg net zo succesvol te worden.

Nieuwe uitdaging

Na 16 jaar succesvol te zijn geweest binnen het eigen bakkersbedrijf, besloot Joep Gommans dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met het bedrijf Bakkerij Support biedt hij sinds kort praktische en doelgerichte ondersteuning ‘op het gebied van Marketing en Meer’ voor bakker-ondernemers door heel Nederland. ‘Bakkers moeten niet zo bescheiden zijn. Door zichzelf als sterk regionaal merk neer te zetten en hun passie en ambacht écht goed te vertellen kan de ambachtelijke bakker de strijd winnen van de retail’, aldus Joep Gommans.

Reageer op dit artikel