nieuws

Redie presenteert Switch Me! tijdens pre-beursevenement

De bakkerij

Redie presenteert Switch Me! tijdens pre-beursevenement
Foto: Bert Jansen

Vooruitlopend op de BakkersVak op 8 en 9 maart in Rosmalen, heeft Redie Interieurs een pre-beursevenement gehouden bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. In de nieuwe zaak van Meester Boulanger en Meester Patissier, Bij Robèrt, maakten belangstellenden onder de noemer ‘Bakkers onder elkaar’ kennis met Switch Me!, het nieuwe winkelconcept van Redie Interieurs.

Dat Redie Interieurs het pre-beursevenement Bij Robèrt hield, was geen toeval; Redie Interieurs heeft de winkel van Robert ingericht. Tijdens ‘Bakkers onder elkaar’ ging ook de website van Switch Me! online: Switch-me.nl.

Flexibel interieur

Switch Me! is een flexibel winkelinterieur dat op elk moment van het jaar – iedere week, iedere dag en zelfs ieder uur – is te ‘switchen’. Ook de look en feel zijn door het wisselen van de frontpanelen eenvoudig en relatief goedkoop aan te passen. Volgens Redie Interieurs ‘ideaal voor bakkers, zeker omdat winkels tegenwoordig geen tien tot vijftien jaar meer actueel en modern zijn’.

Leuke ochtend

Rondom de presentatie van Switch Me! hield Redie Interieurs een leuke ochtend. Voor de 75 bakkers was er een rondleiding door en een inspirerend verhaal van Robèrt van Beckhoven en voor de vrouwen een ‘Smart en Sexy’-workshop onder leiding van Lisa Portengen. Het pre-beursevenement begon met een presentatie door Redie Interieurs-directeur Harry IJpma. Hij vertelde over de Nederlandse broodmarkt en hoe Redie Interieurs samen met de relaties het verschil kan maken.

Reageer op dit artikel