artikel

Sonneveld: veelzijdig in banket

De bakkerij 664

Sonneveld: veelzijdig in banket

Geef uw banketassortiment dit najaar een frisse wending en verras uw klanten met nieuwe smaakvariaties. Sonneveld maakt het u hierbij nu heel gemakkelijk. Om u steeds weer in staat te stellen uw klanten te verrassen, zoekt Sonneveld met haar partners naar heerlijk banket dat aansluit bij de Nederlandse smaak. Bovendien is het eenvoudig en rationeel te produceren, zodat het past binnen uw dagelijkse praktijk.

Sponsored content door Sonneveld

Ervaring en expertise

Sonneveld is sinds 2010 een zelfstandig onderdeel van Orkla Food Ingredients, een van de grootste Europese bedrijven voor de bakkerij. Hiermee heeft Sonneveld toegang tot wereldwijde kennis en de laatste ontwikkelingen voor zowel brood als banket. Met name de actieve samenwerking met het zusterbedrijf Credin voorziet in unieke expertise wat banket betreft.
Credin is al sinds 1930 een bedrijf dat bekendstaat om zijn traditie van constante ontwikkeling van kennis en vaardigheden voor hoogwaardige en trendy banketproducten. Met vestigingen in Scandinavië, Polen en Portugal en samenwerking met Sonneveld, worden de beste producten uit de verschillende Europese landen gecombineerd tot concepten waar de lokale brood- en banketbakker veel mee kan.
Daarnaast heeft Sonneveld met de overname van Broer Bakkerijgrondstoffen bijna 100 jaar ervaring op het gebied van spijs en banket toegevoegd aan haar expertise voor de bakkerij.

Een compleet verhaal

Vanaf nu verrast Sonneveld regelmatig met nieuwe, mooie banketproducten. Producten die makkelijk te maken zijn, die veel variatiemogelijkheden bieden én waarmee u efficiënt kunt produceren. Kortom, een assortiment dat past bij een gezonde bedrijfsvoering. Hierbij wordt ingespeeld in op trends als grab & go en authenticiteit. “We ondersteunen u door deze producten aan te bieden als totaalconcepten, inclusief promotiemateriaal, trendinspiraties en verkoopargumenten”, aldus Sonneveld.

Reageer op dit artikel