nieuws

Blog: Nederlandse wafels in Amerika

Blogs

Blog: Nederlandse wafels in Amerika
Joost Kling in NYC. Foto: Kling

Als jonge ondernemer een zakenreisje maken naar NYC of Las Vegas klinkt goed. Even heen en weer om stroopwafels te bakken en je merk te promoten. Maar hoe ziet de realiteit eruit? Joost Kling, medeoprichter van Eatdutchwaffles/Dutch Food Concepts, maakt het inzichtelijk op zijn blog, dat hij dagelijks bijhoudt.

Joost Kling (32) is oprichter/eigenaar van Eatdutchwaffles.nl. Een aantal keer per jaar verblijft hij in Amerika voor  dit bedrijf. ‘Soms in Utah waar ons Amerikaanse kantoor gevestigd is, maar ook regelmatig in andere steden. Soms vanwege gesprekken met klanten, vaak vanwege beurzen waar wij onszelf promoten of klanten vertegenwoordigen.’

Zijn blog is een ondernemers-reisverslag geschreven vanuit Manhattan. In eerste instantie wilde Kling een eenmalige blog schrijven over zijn trip naar Amerika. ‘Maar er gebeurt hier in Manhattan zoveel in zo’n kort tijdsbestek, dat ik ga proberen per dag een blog te schrijven. Dat is toch de beste manier om laten zien hoe een werktrip er nu echt aan toegaat.’

De wereld veroveren

Kling vertelt over zijn ondernemersavonturen. Over interessante ontmoetingen en reizen over de wereld om de stroopwafels te promoten. Over de obstakels tijdens het opbouwen van een onderneming en de onverwachte tegenvallers. En natuurlijk ook over de leuke dingen, die hem de energie geven om dag in, dag uit te knokken voor het grote doel: met stroopwafels de wereld te veroveren.

Deel 1: Just another day in the office.

Reageer op dit artikel