nieuws

Prijs voor Tarte Tatin

Algemeen

Prijs voor Tarte Tatin

De Tarte Tatin van Maître Paul-Châteraisé, is door een internationale jury verkozen tot Frozen Product 2015. Op woensdag 11 maart vond de uitreiking van deze internationale award plaats tijdens de Wabel Frozen Summit 2015 te Parijs.

Het product is in Nederland ontwikkeld op basis van – wat Maître Paul-Châteraisé noemt – ‘de Japanse kwaliteitsvisie’, met gebruik van louter natuurlijke grondstoffen, zoals Granny Smith appelparten uit de Franse Loire streek.

In het najaar van 2014 is de Tarte Tatin onder het Châteraisé merk in de Nederlandse retail geïntroduceerd en inmiddels is het product ook verkocht voor export naar Japan en China.

In 1955 werd in Japan het familiebedrijf Châteraisé opgericht. In april 2012 nam Châteraisé het Nederlandse bedrijf Maître Paul over. Inmiddels is er een ruim assortiment ontwikkeld van luxe patisserierecepturen

Reageer op dit artikel