nieuws

Steensma met nieuwe inspiratiebrochures op Bakkersvak

Algemeen

Steensma met nieuwe inspiratiebrochures op Bakkersvak
Afbeelding: Steensma Bakery Ingredients

Steensma Bakery Ingredients presenteert tijdens de Bakkersvak op zondag 8 en maandag 9 maart in Autotron Rosmalen twee nieuwe brochures met exclusieve inspiratie in rijke kleuren en smaken voor het voorjaar. Naast banket, maken lezers in deze brochures ook kennis met een andere tak van Steensma: brood op basis van Damco Roggesauermix.

Damco Roggesauermix bevat een natuurlijk gedroogd zuurdeeg en door te variëren in percentage, bepaalt de bakker zijn eigen zuurgraad en karakter van het brood. De Steensma-mix heeft een langere malsheid dan andere broodsoorten, en het voordeel is hiervan (met desem) dat zelfs na drie dagen, door middel van even oppiepen, het brood smaakt alsof het vers is. Tevens geeft de rogge een heerlijk aroma af aan het gebakken brood. ‘Deze ‘vergeten’ broodsoort leent zich uitstekend voor het vers beleggen met kwaliteitsbeleg’, aldus Steensma, dat tijdens de Bakkersvak is te vinden in stand E1007.

Reageer op dit artikel