nieuws

Sonneveld introduceert authentieke oergraanmix

Algemeen

Sonneveld introduceert authentieke oergraanmix
Afbeelding: Sonneveld

Sonneveld heeft een nieuwe authentieke broodmix op basis van de oergranen haver en amaranth in zijn assortiment: Vitason Haver Amaranth. Deze mix is naast de haver en amaranth gevuld met gepofte maïs, gepofte gerst en is clean label.

‘Met de oergraanmixen Vitason Haver Amaranth, Vitason Spelt en Vitason Chia Boekweit stelt Sonneveld bakkers in staat om gezond en authentiek brood te bakken dat vooral erg lekker is’, aldus Sonneveld.

Voedzaam

Vorig voorjaar introduceerde Sonneveld al brood met spelt, brood met chia en boekweit en vanaf heden brood met haver en amaranth. Amaranth is een oergewas dat voedzaam is en oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Ook haver is een oergewas, is net als amaranth voedzaam én gezond. Haver bevat van nature namelijk voedingsvezel beta-glucan dat een positieve invloed heeft op de gezondheid. De combinatie van haver en amaranth met gepofte maïs en gepofte gerst zorgt voor een smakelijk en voedzaam brood dat inspeelt op de consumententrends puur, gezond en authentiek.

Campagne

Vitason Haver Amaranth wordt net als de oergraanmixen Vitason Spelt en Vitason Chia Boekweit onder de aandacht gebracht in de campagne ‘Het Geheim van de Bakker’. ‘Hiermee heeft Sonneveld een mooi label in de markt gezet dat consumenten eenvoudig herkennen en koppelen aan de bakkerij’, aldus de grondstoffenleverancier.

Promotiepakket

Sonneveld stelt een promotiepakket met diverse opvallende materialen beschikbaar, zoals een toonbankkaart, een proefmeubelkaart, consumentenfolders, vloerstickers, schapkaartjes, displayprikkers, een linnen zakje met haver en amaranth, een gepersonaliseerde stoepbordposter en een proefmeubel. Dit promotiepakket kan worden aangevraagd door contact op te nemen met één van de accountmanagers van Sonneveld.

Reageer op dit artikel