nieuws

Politie zoekt getuigen van overval in Den Ham

Algemeen

Politie zoekt getuigen van overval in Den Ham
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar getuigen van een overval door twee mannen op een bakkerij in het Overijsselse Den Ham. De eigenaresse van die zaak, gevestigd aan de Molenstraat, werd donderdag 8 januari bedreigd met een opeen vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders maakten niets buit.

Het incident deed zich rond 17.30 uur voor. Een overvaller bedreigde de eigenaresse van de bakkerij en eiste geld. Toen de echtgenote van de vrouw ook in de winkel kwam, ging de dader er zonder buit vandoor. Buiten stond een tweede verdachte op de overvaller te wachten. De politie, die na de overval direct een buurtonderzoek heeft gehouden, hoopt de twee met behulp van getuigen op te sporen.

Verzoek

Eventuele getuigen van de overval worden verzocht zich te melden. Ook mensen die mogelijk vóór de overval bijzonderheden hebben gezien worden verzocht contact opnemen. Dit kan via het algemene politietelefoonnummer (0900) 88 44 of anoniem via Bel Misdaad Anoniem (telefoonnummer (0800) 70 00).

Reageer op dit artikel