nieuws

Jules Peeters: ‘Blij dat we zoveel Nederlanders mogen ontvangen’

Algemeen

Jules Peeters: ‘Blij dat we zoveel Nederlanders mogen ontvangen’
Jules Peeters (links). Foto: Jules Peeters

Expocentrum Rimini Fiera in het Italiaanse Rimini is van zaterdag 17 januari tot en met woensdag 21 januari het toneel van de 36e editie van de Sigep, de International Exhibition for Artisan Production of Gelato, Confectionery and Bakery. Jules Peeters, PR- en marketingmedewerker bij Bakeplus, bezoekt de ‘ijsbeurs’ en doet speciaal voor Bakkerswereld in een aantal bijdragen in woord en beeldverslag van het toonaangevende evenement.

19 januari

Jules Peeters: ’19 januari, dag 3. Voor elk wat wils voor de kids. Kinderen zijn één van de, zo niet de belangrijkste klanten van een ijssalon. Op de Sigep zien we dan ook erg veel noviteiten en ijssmaken die inspelen op deze doelgroep. Zo is er Bubblegum-ijs, Kinder Bueno-ijs en Kinder Surpise-ijs. Ook verschillende Disney- en tv-figuren, zoals Maja de Bij-ijs, zien we voorbijkomen. Welke smaken voor de kinderen heeft u in uw vitrine?’

‘Noviteiten, veel noviteiten. Terugkerend onderwerp bij vrijwel alle grote partijen zijn de notensmaken. Er is een grote variëteit smaken met daarin noten verwerk, zoals de Pistacchio, de Nocciola en de Peanut.’

‘Het is vandaag wederom een drukbezochte dag. Wij zijn blij dat we zoveel Nederlanders mogen ontvangen!’

Reageer op dit artikel