nieuws

Broodjes QiZiNi duurzamer

Algemeen

Broodjes QiZiNi duurzamer

QiZiNi, ondermeer fabrikant van voorverpakt belegd brood, heeft het ingaan van de nieuwe etiketteringswetgeving op 13 december aangegrepen voor vernieuwing en verduurzaming van de broodjes, als ook verfrissing van de ‘looks’ van de producten, die verkrijgbaar zijn bij supermarkt en pompstation.

Eén van de verbeteringen binnen de QiZiNi-range is de overgang naar het Beter Leven 1* gecertificeerd varkensvlees. Ook voert de fabrikant alleen nog maar MSC gecertificeerde tonijn in haar producten.

Ook de receptuur van het brood van de QiZiNi sandwiches is vernieuwd, met als doel het waarborgen van de versheid, kwaliteit en smaakbeleving van de voorverpakte broodjes. Het brood is luchtiger, voller van smaak en met een lekker knapperige korst, zo belooft de fabrikant. Daarnaast wordt het Clean Label concept verder doorgevoerd, waardoor QiZiNi geen onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen toevoegt aan het assortiment.

De kleurschakering in de etiketten is verder doorontwikkeld, zodat het volgens QiZiNi voor de consument makkelijker kiezen is tussen een vegetarisch, met kip, varken of vis belegd broodje.

Reageer op dit artikel