Internationaal bakkerijcongres inspiratie & innovatie

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum houdt in het najaar een internationaal bakkerijcongres over inspiratie & innovatie.
attachment-001_food-image-BAK6893I01

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum houdt in het najaar een internationaal bakkerijcongres over inspiratie & innovatie.

Tijdens het congres op 10 november wordt de huidige en toekomstige ontwikkelingen in brood en banket uit de doeken gedaan door nationale en internationale sprekers. De drie hoofdthema’s zijn: Ontwikkelingen, visies en trends. Ook is er ruimte voor netwerken. Het BoulangerieTeam verzorgt een inspirerende lunch. Gedurende de dag heeft u voldoende gelegenheid om collega’s uit de branche te ontmoeten en eigen ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen. Een buitenlandse meester-kok sluit de dag af met een diner gebaseerd op slow food.

Het congres op 10 november wordt gehouden in het Nederlands Bakkerij Centrum en start om 9.30 uur. De toegang bedraagt 125 euro per persoon, inclusief lunch en diner De prijs voor een duokaart is 199 euro.

Nationale en internationale sprekers nemen u mee in een variërend en inspirerend programma dat
bestaat uit Wat kunt u verwachten? Van food tot brood- en banket: Europese ontwikkelingen en trends. Meer informatie volgt.