Commotie om boete winnaar oliebollentest

SPIJKENISSE - In Spijkenisse is commotie ontstaan over de boete die Meesterbakker Voskamp, de winnaar van de jongste oliebollentest van het AD, krijgt opgelegd. De bakker overtrad in het centrum de pas veranderde uitstallingsregels.
attachment-001_food-image-BAK7459I01

SPIJKENISSE – In Spijkenisse is commotie ontstaan over de boete die Meesterbakker Voskamp, de winnaar van de jongste oliebollentest van het AD, krijgt opgelegd. De bakker overtrad in het centrum de pas veranderde uitstallingsregels.

De politieke partij ONS heeft er bij burgemeester Mirjam Salet op aangedrongen het door gemeentelijke opsporingsambtenaren opgemaakte verbaal te verscheuren, meldt het AD. ‘De regels zijn nieuw, waarschuw eerst. Voskamp heeft wel voor een enorme promotie voor onze stad gezorgd door eind vorig jaar de landelijke oliebollentest van het AD te winnen,’ vindt ONS-raadslid Pieter de Vos.

De opsporingsambtenaren traden anderhalve week geleden op toen ze zagen dat een uitstallingsbord en een reclamevlag op een standaard vóór de bakkerswinkel in het centrum stonden. Volgens de nieuwe regels is dat verboden.

Lees ook
Meesterbakker Voskamp winnaar AD oliebollentest