nieuws

Bos krijgt open bakkerij op nieuwe locatie

Strategie 91

Banketbakkerij Bos in Den Helder krijgt een open bakkerij. Daarmee komt een lang gekoesterde wens uit voor eigenaar Hans-Peter Winter. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Bos krijgt open bakkerij op nieuwe locatie
Foto: Banketbakkerij Bos/Twitter

Met het slaan van de eerste paal van De Hofdame, heeft Banketbakkerij Bos een grote stap gezet in de gewenste richting, want binnen dit nieuwbouwproject is ruimte voor een bakkerij met winkel. Die twee bedrijfsonderdelen zijn momenteel nog gescheiden bij Banketbakkerij Bos. ‘In onze winkel aan de Spoorstraat zenden we een video uit waarin je kunt zien hoe we werken. Daar is iedereen enthousiast over. Straks kunnen klanten ons ook in het echt aan het werk zien’, aldus Hans-Peter Winter in het Noordhollands Dagblad.

Al jaren

De eigenaar van Banketbakkerij Bos liep al jaren met het idee voor een open bakkerij: ‘Het is ook praktischer om bakkerij en winkel bij elkaar te hebben.’ Op de huidige locatie aan de Californiëstraat verrijzen na de verhuizing van de bakkerij woningen.

Reageer op dit artikel