nieuws

Bakkerij Schuurmans springt in op Pokémonhype

Strategie 132

Heel het land is in de ban van het nieuwe spel Pokémon Go. Met de mobiele telefoon kunnen spelers Pokémons vangen die zich op straat bevinden of in gebouwen. Ook Bakkerij Schuurmans heeft een Pokémon in de winkel en laat dit de klanten op een leuke manier weten.

Bakkerij Schuurmans springt in op Pokémonhype
PokéGeesjes

‘Vang jij ‘m bij ons in de winkel? Op vertoon van de afbeelding op je gsm van Pokémon bij ons in de winkel ontvang je 10 procent korting op je aankopen’ laat Bakkerij Schuurmans weten. Ook heeft de bakkerij een gebakje gemaakt met de afbeelding van een Pokémon: ‘Hongerig geworden na al dat wandelen op zoek naar Pokémon? Dan scoor je natuurlijk een lekker PoKéGeesje en met een beetje geluk spot je ook nog even een Pokémon!’

Pokémon Go

Pokémon Go is nog maar net uit, maar blijkt al een ware hype. De zoektochten via mobiele telefoons zorgen ook voor bizarre situaties meldt de NOS op haar website. ‘Als mensen met een telefoon over straat lopen en hun camera op huizen richten, denken sommige mensen dat iemand de omgeving aan het verkennen is om in te breken bijvoorbeeld’, zegt een woordvoerder van de politie Haarlemmermeer tegen de NOS. ‘Vooral ’s avonds horen we dat soort dingen. Het is net als met geocaching (een soort schatzoeken met je gps), daar komen ook weleens meldingen van binnen.’

De Pokémon die zich in de winkel van Bakkerij Schuurmans bevindt

De Pokémon die zich in de winkel van Bakkerij Schuurmans bevindt

Reageer op dit artikel