nieuws

Topclass voor en door bakkers

Strategie 32

NBA start in september met de training ‘Topclass’ in Wageningen. Een training voor en door broodbakkers uit het ambacht en de industrie.

Topclass voor en door bakkers

De training is gericht op bakkers die meer willen weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak. Voor broodbakkers die zich willen ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis willen opdoen over de productie van grootbrood en klein brood, maar ook zelf willen ervaren hoe het beter kan. Kwaliteit en verdieping zijn de rode draad door deze training.

De training is een combinatie van theorie en praktijk. De 8 trainingsdagen worden ondersteund door een online leeromgeving. Naast de trainingsdagen zijn er praktijkopdrachten om in het bedrijf uit te voeren. De training wordt in kleine groepen gegeven (maximaal 12 personen) zodat er ruimte is voor ieders vragen en ontwikkeling.

De uitvoering van de training wordt verzorgd door ervaren praktijkmensen/trainers, onder andere Hans Som, Kees Goos, Peter Bienefelt en Jan Zweistra.

Voor vragen en informatie kun je bellen met de Nationale Bakkerij Academie:
Andre Wijnhorst: 0650898946 en Jasper van Dongeren: 0650580453

Reageer op dit artikel