nieuws

Schrijf u voor 2 oktober in voor Ambacht & Business

Strategie

Afgelopen maandag 7 september vond de kick-off van Ambacht & Business plaats. Het gratis traject, een samenwerking tussen Stichting Ambachtelijke Bakkerij, NBA, Bakkersvak, Bakkerswereld en FrieslandCampina, heeft als doel de ambachtelijke bakkerijbranche naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf u voor 2 oktober in voor Ambacht & Business

Tot vrijdag 2 oktober kunt u zich in inschrijven. Op de website zijn de verschillende data van de workshops en trainingen te vinden. Als ondernemer schrijft u zich gratis in voor het gehele traject. U kunt zelf alle trainingen bijwonen, maar het is ook mogelijk om iemand anders uit het bedrijf naar een training te sturen. Voor de verschillende trainingen kunt u uit verschillende data kiezen. Komt er bij een training niemand uit uw bedrijf opdagen, dan worden er kosten in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel