nieuws

Stap voor stap: Paasbrood van Bakkerij Pots

Recepten

Marco Berghuis van Bakkerij Pots laat zien hoe hij paasbrood maakt. Jan Willem Schouten filmde stap voor stap het proces.

Stap voor stap: Paasbrood van Bakkerij Pots
Marco Berghuis. Foto: Jan Willem Schouten

Rianne en Mirjan Pots van Echte Bakker Pots uit Rolde vinden het belangrijk dat zij en hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Om die reden pakken ze nieuwe initiatieven op. Een Paasstol hebben ze natuurlijk elk jaar in het assortiment, maar verbeteren kan altijd. Deze paasstol is bereid met gist en desem. Daarnaast zijn de dames creatief in beleving. De naam doet namelijk ook veel: geen inwoner van Rolde en omgeving wil straks Pots Paasstol missen aan de ontbijttafel.

Lees in Bakkerswereld 2, die vrijdag 19 februari verschijnt, de reportage over het paasbrood.

 

Reageer op dit artikel