artikel

Turks Plukbrood

Recepten

‘Turks Plukbrood is heerlijk bij soep of gourmet of gewoon als tussendoortje. Het is ideaal omdat je er stukken af kunt plukken zonder dat beleg nodig is. Wil je wel beleg gebruiken dan kun je denken aan kruidenboter of tapenade.’ Als verkooptip heeft Patrick Harms het volgende: zet potjes tapenade naast het Turks brood en maak er een leuke aanbieding van.

 

‘Turks Plukbrood is heerlijk bij soep of gourmet of gewoon als tussendoortje. Het is ideaal omdat je er stukken af kunt plukken zonder dat beleg nodig is. Wil je wel beleg gebruiken dan kun je denken aan kruidenboter of tapenade.’ Als verkooptip heeft Patrick Harms het volgende: zet potjes tapenade naast het Turks brood en maak er een leuke aanbieding van.
 

 

 

RECEPT
 
Ingrediënten
2000 gram pane luciane
2000 gram bloem
150 gram gist
150 gram hardbroodpoeder
2 liter water
4 tomaten
100 gram olijven
100 gram geraspte kaas
50 gram provencaalse kruiden
200 gram gedroogde uitjes
 
Werkwijze
Alle grondstoffen bij elkaar doen. Goed afgekneed deeg maken en daarna de vulling er door doen. Niet te lang doordraaien, afwegen op 400 gram, opbollen, 20 minuten rijzen. Verdelen op middelste gedeelte opbolplaat, daarna op bakplaat leggen en bakken als stokbrood.
 
Verkoopprijs: €2,00
 
 

Reageer op dit artikel