artikel

Gezondheidsflikken

Recepten

Dit product is ontstaan door de vele artikelen in de bladen over de gezonde uitwerking van chocolade. De gezondheidsmix is onder deze naam bij verschillende bedrijven in de handel en bestaat uit diverse noten en zaden en gekonfijt fruit. De naam aan het product is een extra stimulans voor de klant om het te kopen.

 

Dit product is ontstaan door de vele artikelen in de bladen over de gezonde uitwerking van chocolade. De gezondheidsmix is onder deze naam bij verschillende bedrijven in de handel en bestaat uit diverse noten en zaden en gekonfijt fruit. De naam aan het product is een extra stimulans voor de klant om het te kopen.
 

 

RECEPT(Voor 6 stuks)
 
Ingrediënten
Gezondheidsmix
Melk-, witte en pure chocolade
 
Werkwijze
Gezondheidsmix bruneren in de oven. Let op dat de rozijnen niet verbranden!
Na afkoelen licht breken en gespoten flikken vol strooien.
 
Verkoopprijs (100 gram): €2,90
 
Foto: Michel Zoeter

 

Huub Janson

‘Een reële prijs, maar niet ten koste van de kwaliteit’
Het zou niet gek hebben gestaan op zijn winkelruit: Bonbonatelier Janson, sinds 1879. De uitstraling van het winkelpand en de ondernemerszin van Huub Janson doen vermoeden dat het om een bedrijf gaat, waar de Zutphenaar al sinds jaar en dag zijn bonbons verkoopt. Maar Janson is pas tien jaar gevestigd in Zutphen. In plaats daarvan meldt de winkelruit: ‘Zuiver ambachtelijk’.

 

Reageer op dit artikel