nieuws

Bio-beurs Zwolle toont groene trends

Nieuws 759

Groen Natuurlijk, de Bio-beurs die 17 en 18 januari in de IJsselhallen in Zwolle plaatsvond, zit erop. De beurs is beide dagen druk bezocht. De eerste dag trok koningin Máxima, die de beurs opende, de nodige extra bezoekers. Ook de tweede dag werd, ondanks de zware storm die over Nederland raasde,  druk bezocht. Een impressie van de jongste trends.

Bio-beurs Zwolle toont groene trends
Bierbrood van Oldenwald wordt gemaakt met bierbostel van de bierbrouwerij van Oldenwald zelf: circulaire economie. Foto's: Anne Mieke Ravenshorst

De Bio-beurs in Zwolle is een beurs die aardige noviteiten en inzichten biedt. Alles wat wordt geboden is over het algemeen lekker puur, zoals Frank (eerlijk) thee-soorten, drankjes en siropen die JetDrinks importeert vanuit Denemarken tot Devon, Hippeas-chips gemaakt van kikkererwten die  worden geproduceerd met steun van Leonardo DiCaprio, Lovechock en de Organic Cookies van Farm Brothers.

Máxima luistert naar de uitleg over meelwormen en sprinkhanen van chefkok Jeroen van Deursen van ’t Koetshuis in Rhederoord.
Foto: Bionext

Ook bekende aanbieders van brood en banket en aanverwante producten waren op de beurs te vinden, zoals Carl Siegert uit Harmelen , Driekant Ambachtscentrum uit Zutphen en Odenwald uit De Meern. Maar er is meer, zo laat een ronde over de ruim opgezette beurs zien.

 

 

 

 

>> Máxima opent Bio-beurs in het groen

 

>>Bananenbrood van Udea is Favoriete Bioproduct van 2018

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel