nieuws

Beko Ledendag focust op inspiratie

Nieuws 25

Meester Boulanger Peter Bienefelt, nougat-expert en tv-chef Hidde de Brabander, chocoladechef Ton Jongejan en Europees Kampioen Michel Schröder verzorgen ieder een inspiratiesessie tijdens de eerste Beko Ledendag. Die vindt plaats op 12 juni bij NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Beko Ledendag focust op inspiratie

De Beko Ledendag is exclusief toegankelijk voor de leden van Beko Coöperatie. Zij kunnen deelnemen aan verschillende inspiratiesessies, rondetafelgesprekken, speeddaten met leden van het hoofdbestuur en de ledenraad en kennis maken met de nieuwe coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul. De Beko Ledendag begint met een lunch en wordt afgesloten met een Italiaanse barbecue.

Ondernemerschap & vakmanschap

De centrale thema’s bij de inspiratiesessies zijn ondernemerschap en vakmanschap op het gebied van brood, banket en chocolade. Beko-specialisten Chiel van den Hout, Menno Neutel en Carla Maquiné verzorgen inspiratiesessies over de waarde van uw bedrijf, de beste verpakking van chocolade en het keuren van rozijnen. Wim Mot van Atollspeed demonstreert hoe u supersnel bakt met een highspeed oven.

Mariska Boer (Bakker Boer, Goes) vertelt over haar succes met Chocolade Compleet. En in de sessies van Beko-specialisten Ad Visser en Ronald Pijl komt de deskundigheid van uw verkoopteam en de verpakking van de toekomst aan de orde.

Variatie met klassiekers

Michel Schröder demonstreert hoe u authentieke producten, met behoud van een onderscheidend, eigen product, ook met moderne techniek kunt maken. Tijdens de inspiratiesessie van Ton Jongejan, Callebaut Chef van de Chocolate Academy, krijgt u een introductie in Chocolate Tasting: een chocolade proeverij van 4 unieke chocolades. Hidde de Brabander inspireert met bijzondere smaakcombinaties van de klassieke nougat. Meester Boulanger Peter Bienefelt legt uit hoe u met een praktisch 10-stappenplan zelf bijzondere meergranenbroden ontwikkelt met een lagere grondstofkostprijs en uw eigen verhaal.

Informele rondetafelgesprekken

De Beko Ledendag begint, na de lunch, met een officieel deel: de algemene jaarvergadering en regionale bestuursverkiezingen van Beko Coöperatie. Aansluitend spreken de deelnemers tijdens informele rondetafelgesprekken over actuele thema’s met de individuele leden van het bestuur en de ledenraad van Beko, overigens allen bakker. In de loop van de middag starten de inspiratiesessies.

Reageer op dit artikel