nieuws

Maximaal aantal deelnemers bij Gouden Gard 2016

Nieuws 16

Voor het eerst sinds lange tijd heeft de wedstrijd om de Gouden Gard het maximale aantal deelnemers bereikt. Maar liefst zestien kandidaten strijden in oktober om de prijzen. Ook de wedstrijd om de Talentenprijs is vol met in totaal 35 deelnemers.

Maximaal aantal deelnemers bij Gouden Gard 2016
De winnende producten van 2015 van Patrick de Vries op. Foto: NBOV

Voorzitter Hidde de Brabander is trots dat zoveel deelnemers zich hebben ingeschreven voor beide wedstrijden. ‘Hier doe je het natuurlijk voor! Het is mooi om te zien dat de wedstrijd zo leeft. De afgelopen jaren hebben we met de Gouden Gard werkgroep veel gedaan om dit te bereiken. Wij kijken uit naar oktober!’, aldus De Brabander

Nieuwe wedstrijddatum
De datum van de wedstrijd is gewijzigd. De nieuwe datum is dinsdag 11 oktober 2016. De locatie blijft ongewijzigd: het Miele Experience Center in Vianen. Voor de wedstrijd om de Gouden Gard maken de kandidaten een showstuk, twee dezelfde desserttaarten, drie soorten friandises, twee soorten bonbons en drie soorten marsepein mens- en/of dierfiguren binnen een zelfgekozen thema. Deelnemers aan de Talentenprijs leveren op de wedstrijddag twee identieke desserttaarten in met als thema ‘1001 nacht’.

2015
In 2015 won de nuchtere Twent Patrick de Vries de Gouden Gard in het Miele Experience Center in Vianen. Met de Zilveren Gard ging Anne Post vandoor, Brons was er voor Tamara Bartucz. Het drietal bood onlangs de Moederdagtaart met het thema ‘Prinsessen’ Prinses Beatrix aan.

Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op www.goudengard.nl. Blijf daarnaast op de hoogte via Twitter, Instagram en Facebook.

Reageer op dit artikel