nieuws

Geluidsarm transport voor Bak Speciaal

Nieuws 33

Bak Speciaal vervoert haar grondstoffen vanaf 2 mei in een nieuwe vrachtwagen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft Bak Speciaal gekozen voor een geluidsarme vrachtwagen die dankzij een aantal slimme technologieën veel minder geluid produceert.

Geluidsarm transport voor Bak Speciaal
Bak Speciaal

Hiermee voldoet het transport van Bak Speciaal aan de strenge PIEK-Keur-eisen en kan er eventueel ook ’s avonds en in de vroege ochtend geladen en gelost worden in gebieden waar een geluidsmaximum geldt. De nieuwe vrachtwagen voldoet ook gelijk aan de Euro 6 norm.

De slogan van Bak Speciaal ‘Van Oorsprong naar Toekomst’ wordt duidelijk uitgebeeld aan de buitenkant van de vrachtwagen. Gekozen is voor zwart-wit voor de Oorsprong. Kleur en kwaliteit voor nu en de Toekomst.

Reageer op dit artikel