nieuws

Jeugdteams EK Boulangerie bekend

Nieuws 164

Gerrit Huckriede en Maurits de Greef gaan Nederland vertegenwoordigen op het jeugd EK dat begin 2017 in Frankrijk wordt georganiseerd. Zij kwamen afgelopen week tijdens de selectiewedstrijd op het Graafschap College in Doetinchem als winnaars uit de bus.

Jeugdteams EK Boulangerie bekend
Jesper van Veen, Gerrit Huckriede, Maurits de Greef en Jeroen Timmers (v.l.n.r.) laten trots hun producten zien. Foto: Richard Jansen

Maurits werkt in het familiebedrijf Bakkerij de Greef in Kesteren en Gerrit werkt in de bakkerij van Meester Boulanger en Patissier Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. Diverse boulangers van het BoulangerieTeam beoordeelden de producten. Beide kandidaten zijn blij met hun selectie en kijken ontzettend uit naar de komende maanden als ze intensief gaan trainen met het BoulangerieTeam.

Twee teams
Naast het EK-team dat naar Frankrijk gaat, zijn er direct twee kandidaten geselecteerd voor het EK 2018 dat in Zweden wordt gehouden. Jesper van Veen van het Deltion College en Jeroen Timmers van het Graafschap College maakten indruk op de jury dat zij direct werden geselecteerd. Beide kandidaten zullen het komende jaar ook al meetrainen waardoor de voorbereiding optimaal is.

Reageer op dit artikel