nieuws

Johan van Maanen nieuwe voorzitter BoulangerieTeam

Nieuws

Johan van Maanen is de nieuwe voorzitter van het BoulangerieTeam. Van Maanen neem de voorzittershamer over van Ivo van Dijkhuizen die zich de afgelopen jaren vol enthousiasme heeft ingezet voor het team.

Johan van Maanen nieuwe voorzitter BoulangerieTeam
Johan van Maanen is de nieuwe voorzitter van het Boulangerie Team. Foto: Van Maanen

‘Na bijna vijf jaar is het tijd voor een nieuwe voorzitter’, aldus Ivo Dijkhuizen. ‘Het BoulangerieTeam heeft een aantal succesvolle jaren gehad. De positieve lijn die is ingezet, kan verder worden uitgebreid door de nieuwe voorzitter. Johan van Maanen neemt de functie graag over en gaat zich vooral richten op een stuk inspireren en (individuele) begeleiding’.

Eervolle functie

Van Maanen kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: ‘Ik wil graag een bijdrage leveren aan de passie, het talent en het succes van de topboulangers en daarmee kleur geven aan onze branche. Het zou mooi zijn als de jongens nieuwe titels binnen weten te halen, zowel persoonlijk als in teamverband. Ik vind het een eer om deze functie te vervullen.’

Van Maanen vormt samen met Hans Som, Martijn Verkerk en Sander van Gastel het bestuur van het team.

Reageer op dit artikel