nieuws

Jan Sander de Bie nieuwe directeur NBOV

Nieuws

Jan Sander de Bie start op 15 maart als nieuwe directeur bij de NBOV. Hij volgt hiermee Cor Havermans op, die op 1 maart met pensioen gaat.

Jan Sander de Bie nieuwe directeur NBOV
NBOV directeur Jan Sander de Bie heeft vrijdagochtend een onderhoud gehad met de Consumentenbond. Foto: NBOV

Jan Sander de Bie (49) heeft een commercieel-economische achtergrond en ruime ervaring in onder andere de retail, als directeur, interim manager en als zelfstandig ondernemer. Hij heeft daarnaast een grote affiniteit met de versbranches.

De Bie omschrijft zichzelf als een teamspeler en is ervan overtuigd dat iedere zelfstandig ondernemer alleen succesvol kan zijn als er goed wordt samengewerkt met de medewerkers en de omgeving. Het ontzorgen van de leden en het werken aan de toekomst voor de ambachtelijke bakker ziet hij als een belangrijke motivatie bij zijn aantreden als NBOV-directeur.

Het bestuur van de NBOV heeft er vertrouwen in dat De Bie, naast zijn vaardigheden om de NBOV te leiden, ook als persoon en qua karaktereigenschappen goed past bij de NBOV-leden en de kantoormedewerkers. De komende periode is De Bie voornemens tijdens diverse bijeenkomsten en ontmoetingsmomenten van de NBOV kennis te maken met de leden.

Reageer op dit artikel