nieuws

Zeven trends op Europain

Nieuws

Na Europain & Intersuc in 2012, keert de mondiale vakbeurs voor brood- en banketbakkerij, ijs, chocolade en suikerwerk weer terug van 8 tot en met 12 maart 2014. Locatie: Parc des Expositions in Parijs.

Zeven trends op Europain

Europain is een belangrijke internationale beurs die volledig gewijd is aan brood, banket en suikerwerken. Europain toont op 68.000 m2 zeven trends, waar de exposanten in Parc des Expositions op inspelen:

1: De bakkerij voor ieder consumptiemoment

2: Gezonde producten bij de bakker

3: Design, Collecties & Combinaties voor meer smaak

4: Sneller, praktischer en zonder kwaliteitsverlies

5: Innoveren met natuurlijke ingrediënten voor nieuwe sensaties

6: Luchtig banket voor onderweg

7: Smart breaking: Haal het beste uit je lunchpauze

Gratis inschrijfcode lezers Bakkerswereld

Lezers van Bakkerswereld kunnen een (gratis) toegangsbadge voor de Europain bestellen op de website van de Europain (voorregistratie) www.europain.com met de toegangscode : PFP. Locatie: Parc des Expositions – Paris Nord Villepinte. Data: 8 tot en met 12 maart 2014 (9.30 uur tot 18.30 uur).

Lees meer over Europain in Bakkerswereld van 13 december

Reageer op dit artikel