nieuws

Tweede actie Bakers against Cancer

Nieuws

De tweede consumentenactie van Bakers against Cancer start vrijdag 27 september. Dan verschijnt er een coupon in VROUW, bijlage van de Telegraaf. Daarmee kan de consument gratis twee ‘happy muffins’ophalen bij één van de zeshonderd deelnemende ambachtelijke bakkers van Bakers against Cancer.

Tweede actie Bakers against Cancer

Om de actie te ondersteunen verschijnt er een artikel in VROUW waarin een enthousiaste deelnemer en een ziek kind geïnterviewd zijn over hun ervaringen met betrekking tot dit mooie initiatief. Stichting Against Cancer heeft als doel om zoveel mogelijk zieke kinderen een glimlach op het gezicht te bezorgen.

De actieperiode waarin de consument de coupon kan inleveren bij de ambachtelijke bakker loopt van vrijdag 27 september tot en met zondag 13 oktober. Voor meer informatie: www.bakersagainstcancer.nl

Reageer op dit artikel