nieuws

De Taart van m’n Tante mag blijven

Nieuws

Bakkerij De Taart van m’n Tante kan opgelucht ademhalen. De rechter heeft besloten dat de bekende bakkerij van Siemon de Jong niet hoeft te vertrekken uit het pand. De verhuurder had dit geëist.

De Taart van m’n Tante mag blijven
ANP

De rechter bepaalde dat de bakkerij niet hoeft te vertrekken uit het pand aan de Eerste Jacob van Campenstraat in Amsterdam. De verhuurder wilde de huurovereenkomst opzeggen, maar kon zijn plan om de ruimte persoonlijk duurzaam in gebruik te nemen onvoldoende onderbouwen, meldt AT5.

Populair

Wat meewoog in de beslissing van de rechter is dat de populaire konditorei van De Taart van m’n Tante om de hoek ligt. De bakkerij en de konditorei zijn ook bekend door het kinderprogramma Taarten van Abel, waarin bakker Siemon de Jong een taart maakt met een kind met een bijzonder verhaal.

Reageer op dit artikel