nieuws

Banket top 5 nieuw bij vakwedstrijden

Nieuws

In het Fries Congrescentrum in Drachten worden woensdag 13 november de BakkersVakWedstrijden voor Noord-Nederland gehouden. Nieuw dit jaar is de strijd om een plek in de Banket Top Vijf.

Banket top 5 nieuw bij vakwedstrijden

De hele dag beoordeelt de jury woensdag de inzendingen van Noord-Nederlandse bakkers. Bestaande programma-onderdelen zijn onder meer de Jeugd Top Vijf en de Algehele Top Tien. Nieuw dit jaar is de Banketbakkers Top Vijf. Hiervoor geldt dat banketbakkers drie producten moeten inleveren. Deze eerste editie zijn dat bonbons, kerstdesserttaartjes en eierkoeken. Van 17.00 uur tot circa 18.00 uur vindt de prijsuitreiking van alle klassen plaats.


Een verslag van de wedstrijden in het komende nummer van Bakkerswereld

Reageer op dit artikel