nieuws

Bakkerij voor honden een succes

Nieuws

De Slowaakse 26-jarige Nastja Verdnik is een bakkerij voor honden gestart. Dat blijkt een groot succes. Het begon met het bakken van koekjes voor haar eigen hond. Vrienden namen al snel ook haar hondenkoekjes en –brood af. Zo ontstond haar bedrijfje met hondensnacks. ‘Ik had nooit gedacht dat ik hier mijn brood mee zou verdienen.

Bakkerij voor honden een succes

Verdniks winkeltje Hov Hov (Sloveens voor ‘woef woef’) is in juni geopend, in de stad Maribor. De muffins, biscuitjes en taarten in smaken als vlees met pindakaas gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat is niet heel verrassend, zegt Verdnik: ‘Er zijn meer honden in Slovenië dan kinderen onder de negen jaar.’

Volgende maand opent Verdnik een vestiging in hoofdstad Ljubljana. En ze denkt al over uitbreiding in buurlanden Kroatië en Oostenrijk.

Reageer op dit artikel