nieuws

Puratos heeft Innovation Center in Zevenbergen

Nieuws

Wethouder Ada Grootenboer-Dubbeldam (foto) van Economische Zaken van de gemeente Moerdijk heeft vrijdag 14 juni de opening verricht van het Puratos Innovation Center te Zevenbergen.

Puratos heeft Innovation Center in Zevenbergen

Bij Puratos speelt Research & Development (R&D) een centrale rol in alle activiteiten. Drie procent van de omzet (1,3 miljard euro) wordt in R&D geïnvesteerd. Leo Kruit Regional Director Western- & Central Europe: ‘Met dit centrum kunnen we, als innovatieve speler in de bedrijfstak, onze lange termijn visie vertalen naar producten, oplossingen en diensten, die onze klanten helpen succesvoller te ondernemen. Dankzij het innovatiecentrum, de proefbakkerij en de lokale productie kunnen we Nederlandse bakkers, patissiers en chocolatiers optimaal van dienst zijn.’Een verslag van de opening en het nieuwe centrum in Bakkerswereld van 28 juni.

Reageer op dit artikel