nieuws

Onderwijsinspectie positief over SLEBB

Nieuws

De Onderwijsinspectie heeft positief geoordeeld over de examenproducten van de Stichting Landelijke Examenbank Brood & Banket (SLEBB).

Onderwijsinspectie positief over SLEBB

Tijdens de audit werden Brood en Banket niveau 4, Brood en Banket niveau 3 en Ondernemer horeca/bakkerij niveau 4 beoordeeld. Harry de Bruijn, voorzitter Examenwerk, is blij met het goede resultaat. ‘Scholen, leerbedrijven en studenten kunnen vertrouwen op goede exameninstrumenten die voldoen aan alle gestelde criteria van de Onderwijsinspectie.’

‘De SLEBB ontwikkelt de exameninstrumenten op basis van integrale formats. Alle instrumenten zijn hiermee volgens dezelfde systematiek opgebouwd. Hierdoor kunnen de deelnemende scholen erop vertrouwen dat alle instrumenten van de SLEBB een voldoende oordeel krijgen bij een audit van de Onderwijsinspectie op school. Dus ook de instrumenten die niet zijn meegenomen in de audit bij de examenstichtingen’, aldus De Bruijn.

Reageer op dit artikel