nieuws

Driesterrenbakker Brakenhoff pakt uit met foto-actie

Nieuws

Bakkerij Lex Brakenhoff viert de bekroning met drie sterren in de Bakker met Ster-verkiezing samen met de inwoners van Assendelft. Door heel Assendelft zijn posters met een afbeelding van bakker Lex geplaatst. Klanten die een foto van henzelf naast de poster maken en laten zien in de winkel, ontvangen van de Sterrenbakker een ontbijt of lunch voor 2 personen..

Driesterrenbakker Brakenhoff pakt uit met foto-actie

De bakkerij is één van de vier bakkers in heel Nederland met de hoogst haalbare beoordeling. In alle vroegte werden er in verschillende straten grote posters opgehangen. Mensen werden er zo op geattendeerd dat de bakkerij deze prestatie heeft behaald.

Brakenhoff koppelde er vervolgens een leuke foto-actie aan. De foto met de meeste ‘likes’ op de Facebook pagina van de bakkerij wint een taart. Lex Brakenhoff staat bekend om zijn ludieke marketing acties. Zo hing hij vorig jaar iedere eerste zondag van de maand wekkers bij mensen aan de deur. De Assendelfters werden er zo op geattendeerd dat de bakkerij iedere zondag van 8 tot 12 uur geopend is. Ook de sterrenregen bij het behalen van de eerste twee sterren vorig jaar is niet onopgemerkt gebleven.

Reageer op dit artikel