nieuws

Délifrance Nederland genomineerd voor ‘Throphées

Nieuws

De Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas) heeft de negen genomineerde bedrijven voor de ‘Throphées du commerce France- Pays-Bas’ bekendgemaakt. Délifrance Nederland is daarbij twee keer genomineerd.

Délifrance Nederland genomineerd voor ‘Throphées

Délifrance Nederland is genomineerd voor twee van de drie ‘Throphées’. In de categorie Business Development Frankrijk-Nederland is Délifrance genomineerd vanwege het zijn van markleider in Nederland op het gebied van Franse bake-off producten. In de categorie Innovatie is Délifrance genomineerd vanwege de introductie van de Crois’Sandwich.

De prijzen zijn in het leven geroepen om bedrijven die een succesvolle bijdrage leveren aan de Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen in de spotlight te zetten. In elke categorie zijn drie genomineerden, de prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 13 juni tijdens een gala-avond in Hotel De l’Europe in Amsterdam.

Reageer op dit artikel