nieuws

College Bakery Nexus: ‘Dromen omzetten naar resultaten

Nieuws

Bakery Nexus organiseert voor donderdag 23 mei een college over het achterna gaan van je dromen. Marketeer Ivo van Dijkhuizen geeft concrete handvatten hoe je deze dromen kan omzetten naar resultaten.

College Bakery Nexus: ‘Dromen omzetten naar resultaten
Jan Willem Schouten

De cursus wordt gegeven door marketeer en oud-voorzitter van Bakery Nexus, Ivo van Dijkhuizen. Daarnaast zullen Rin van der Molen (mede-eigenaar van Brood), Raymond Dukers (eigenaar Bakkerij Dukers) en Bastiën van Rosendaal (eigenaar Bakhuys) vertellen over de droom die zij achterna zijn gegaan.

Het college vindt plaats bij Hotel Van der Valk in Vianen en zal om 15.00 uur beginnen. Het programma eindigt rond 18.00 uur met een hapje en een drankje. Kaarten kosten 90 euro per stuk en zijn te bestellen door een mail te sturen naar info@bakerynexus.nl.

Reageer op dit artikel