nieuws

AIBI congres in Amsterdam

Nieuws

De AIBI, de Association Internationale de la Boulangerie Industrielle, organiseert van 30 mei tot en met 2 juni de AIBI, haar twee jaarlijks congres.

AIBI congres in Amsterdam

Voor de tweede keer in de geschiedenis vindt het congres plaats in Nederland. Het thema is: ‘Brood: Gezondheid, plezier, innovatie en een volatiele markt.’ Op het congres draagt Albert Schipper, de huidige president van de AIBI, zijn functie over aan de Griek George Mavromaras.

Het thema sluit aan op de actualiteit van de broodbranche van dit moment. Onder de talrijke sprekers bevinden zich Hermanus Versteijlen, directeur van de Europese Commissie, die spreekt over Hervormingen van het gemeenschappelijk landbouwbeleid. De sprekers delen hun recentste inzichten op het thema.

Er worden 185 gasten uit de 18 aangesloten leden verwacht in het Okura hotel te Amsterdam, waar het congres plaats vindt.

Reageer op dit artikel