nieuws

Genomineerde bakkers vandaag bij Omroep Max

Nieuws

Vanmiddag maakt Bakkerswereld in het tv-programma Tijd voor Max (Nederland 2 om 17.35 uur) de drie genomineerde bakkersproducten bekend in de wedstrijd Vier de Kroning, bak iets lekkers voor de Koning.

Genomineerde bakkers vandaag bij Omroep Max

35 (banket)bakkers zijn de uitdaging aangegaan om een origineel product te ontwikkelen dat inhaakt op de troonswisseling. De jury kreeg donderdag 18 april in totaal 38 producten te beoordelen.

Direct nadat Bakkerswereld de oproep hiervoor had gepubliceerd, benaderde omroep Max de NBOV met de vraag hoe (banket)bakkers inhaken op de troonswisseling. De NBOV zocht daarop contact met Bakkerswereld, waarop de handen ineen werden geslagen.

De kijkers van Tijd voor Max mogen uiteindelijk beslissen welk van de drie genomineerde producten hen het meest aanspreekt. Om de dag van de troonwisseling zelf, op 30 april, wordt bekendgemaakt welk product het publiek het meest aanspreekt.

Reageer op dit artikel