nieuws

Winnend kroningsproduct bij Omroep Max

Nieuws

Bakkerswereld en NBOV slaan de handen ineen voor een bijzondere wedstrijd: wie maakt het origineelste kroningsproduct. Omroep Max gaat in drie uitzendingen aandacht besteden aan deze wedstrijd. Wilt u meedingen naar de titel? Stuur dan een foto en recept van uw kroningsproduct naar de redactie.

Winnend kroningsproduct bij Omroep Max

Vanwege dit bijzondere kroningsjaar heeft Bakkerswereld alle (banket)bakkers opgeroepen bijzondere kroningsproducten te maken. Ter stimulans heeft Bakkerswereld er een wedstrijd van gemaakt: wie maakt het origineelste kroningsproduct. Stuur een foto met receptuur naar Bakkerswereld om mee te dingen naar de prijs.

Driemaal bij Max

Naar aanleiding van de vraag van omroep Max hebben NBOV en Bakkerswereld de handen in één geslagen. Omroep Max besteedt maar liefst drie keer aandacht aan deze wedstrijd in het programma ‘Tijd voor Max’. Het brengt de ambachtelijke bakkerij opnieuw onder de aandacht van de consument.

De vooraankondiging van de wedstrijd vindt plaats in de uitzending van 4 april tussen 17.35 en 18.20 uur. Bakkers met de beste drie inzendingen krijgen gelegenheid op 23 april hun product live in de uitzending te presenteren. Kijkers kunnen dan meebeslissen over de keuze van het lekkerste en meest originele product. Tijdens een speciale live uitzending op Koninginnedag op 30 april wordt de winnaar opnieuw uitgenodigd in de studio, waarbij uiteraard volop aandacht wordt besteed aan het winnende product.

Wat moet u doen?

Stuur uiterlijk 17 april a.s. een foto en recept van uw kroningsproduct aan de redactie van vakblad Bakkerswereld (bakkerswereld@reedbusiness.nl).

De wedstrijdcriteria zijn:
–      relatie tot oranje of het koningshuis
–      goed verkoopbaar in de winkel
–      onderscheidend voor de consument
–      zowel brood- als banketproducten zijn welkom

U kunt uw creativiteit volledig de vrije loop laten. De producten worden beoordeeld door een jury bestaande uit consumenten en vakgenoten. De bakkers van de drie beste, meest originele oranjeproducten worden uitgenodigd in de live TV-uitzending ‘Tijd voor Max’ op dinsdag 23 april a.s. De winnaar wordt op 30 april opnieuw uitgenodigd in de speciale Koninginnedag-uitzending van Omroep Max. De uitzendingen vinden plaats van 17.30 tot 18.30 uur.

Reageer op dit artikel