nieuws

Eerste consumentenactie van Baker Against Cancer

Nieuws

De eerste consumentenactie van Baker against Cancer is een feit. Deze week ontvangt elke deelnemende bakker de nodigde materialen.

Eerste consumentenactie van Baker Against Cancer

In het pakket zitten 1.000 actievouchers met een unieke actiecode die corresponderen met prijzen. De prijzen bestaan met name uit waardebonnen en een paar fysieke attenties. De actie loopt t/m eind mei of zolang de voorraad strekt. De hoofdprijzen zullen gedurende de actie worden verloot onder de geactiveerde codes.

Hoe werkt het?

Bij verkoop van de door de (banket)bakker geselecteerde producten (waarin Bakers against Cancer grondstoffen verwerkt zitten) geeft hij een actievoucher weg. Op deze actievoucher staat een unieke code vermeld, die de klant op de website kan activeren. Daarmee is gelijk te zien welke attentie is gewonnen, die daarna bij u in de winkel kan worden opgehaald.

Hoe meer Bakers against Cancer producten er worden verkocht, hoe meer geld er naar het goede doel gaat! Het actiecomité adviseert de bakkers de consument duidelijk te maken dat het om eigen ‘actie’-producten gaat (bijvoorbeeld d.m.v. galet). Daramee dingen zij mee naar een van de hoofdprijzen, waaronder een reischeque van maar liefst € 2.500!

Reageer op dit artikel